Árajánlat kérés

    Személyes adatok

  • Munka részletei

  • Egyéb információk

 

Ellenőrzés


Az  megadott adatokat kizárólag az árajánlat elkészítése céljából tároljuk. Azokat harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozóként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Az adatok kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az Ügyfelek adatait kizárólag az Ügyfelek kifejezett hozzájárulásával kezeljük. Csak olyan adatok kerülnek rögzítésre, amelyeket Ön önkéntesen ad meg. Az űrlap kitöltésével elfogadják a jelen üzletszabályzat rendelkezéseit és ezzel hozzájárulnak adataik kezeléséhez. A regisztráció során  a megadott e-mail címekre hírlevelet csak a Felhasználó kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küldünk.

A jelen adatkezelési szabályzat egyoldalú módosítására a felhasználók előzetes tájékozatása mellett lehetőségünk van. A módosítás hatálybalépését követően a szolgáltatás használatával a felhasználó elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

karvaszdaniÁrajánlat kérés